ANTIBIOTIKLAR REZISTENTLIGI VA FARMAKOLOGIK NAZORAT (Journal of Universal Science Research, 2025)
Ushbu tadqiqotning maqsadi — global sog‘liqni saqlash tizimida dolzarb muammo sifatida e’tirof etilayotgan antibiotiklar rezistentligi muammosining farmakologik nazoratdagi o‘rnini chuqur tahlil qilish, mikroblarning adaptiv mexanizmlarini aniqlash va ularni samarali boshqarishning ilmiy asoslangan strategiyalarini ishlab chiqishdan iborat.