DORIVOR O‘SIMLIKLARNING XAVFSIZLIGI: RAYHON, KASHNICH, ARPABODIYON MISOLIDA (Journal of Universal Science Research, 2025)
Rayhon, kashnich va arpabodiyon dorivor o‘simliklardan xalq tabobatida o`rinli  qo‘llanilishini yoritib berishdan iborat