ONIXOKRIPTOZNI DAVOLASHDA ZAMMONAVIY USULLAR VA LAZER TERAPIYANING AHAMIYATI. (Journal of Universal Science Research, 2025)
Tekshirish ishlari asosan statistik, tarixiy, eksprimental,klinik va laborator usullar orqali Xorazm viloyat ixtisoslashtirilgan dermatovenerologiya va kosmetologiya tibbiy markaziga va Urganch tumanida joylashgan “ Medikon Medcentr” klinikasiga  ambulator davolanishga murojaat qilgan bemorlar ishtirokida amalga oshirildi. Bemorlarda asosiy kasallik  bosqichi  sababli tirnoq yon tomonidagi zararlanish yurishda qiyinchiliklar tug’dirgani sabab murojat qilganlar.