"АРВТ ДАВРИДА ОИВ БЕМОРЛАРНИНГ КЛИНИК КЎРИНИШЛАРИ" (Journal of Universal Science Research, 2025)
ОИВ-инфекцияси беморларида антиретровирус терапия (АРТ) воситасига вирус юкламини бостириш ва хаёт сифатини ошириш максадларига эришиш билан бирга янги куйидаги муаммолар юзaga кyймокда: терапининг узук муддатли токсик таъсири, ноинфекцион хамрох касалликларнинг кўпайиши ва инфекциянинг сурункалошув шароитида стационарга ётқизиш мезонларини оптималлаштириш зарурияти.