STYPHYLOCOCCUS AUREUSNING O’SISH SHAROITLARI, TOKSINLIGI VA RIVOJLANISH MUHITLARI. (Journal of Universal Science Research, 2025)
Ushbu maqolada laboratoriya sharoitida Staphylococcus aureusning koloniyada o’sish sharoitlarini, uning o’sishi uchun zarur ozuqaviy muhitlar va bu ozuqa muhitlarida rivojlanishini o’rganildi va “Kani-Lab” va “Ftizlatriya va Pulmonologiya Markazi” laboratoriyalarida tajriba ishlarini olib bordik.