Advantage of using authentic materials and innovative methods in practice in learning english (Journal of Universal Science Research, 2023)
Ushbu maqolada ingliz tilini o`rganishda autentik til materiallarini to`g`ri qo`llash, moslashtirish muammolarini o`rganish va innovatsion metodlardan foydalanish keltirilgan