Замонавий тунги кўриш мосламалари ва уларнинг кўрсатгичлари. (Journal of Universal Science Research, 2023)
Ушбу мақолада Замонавий тунги кўриш мосламаларининг оддий ва қийин об-ҳаво шароитларида кузатишда, объектларгача бўлган масофани аниқлашда баҳолаш имконини беради.