СОВЕТ ИТТИФОҚИ КАҲРАМОНИ СЕРЖАНТ САИДКАРИМ ҚОСИМТУРАЕВНИНГ ҚАХРАМОНЛИГИ ТАРИХИГА БИР НАЗАР (Journal of Universal Science Research, 2023)
Мазкур мақолада Иккинчи жаҳон урушида Ўзбекистонда туғилиб ўсган сержант Саидкарим Қосимтураевнинг қахрамонликлари ва ғалабага қўшган хиссалари хақида фикр юритилади.