Пора олиш-беришда воситачилик қилиш жиноятининг обьекти ва обьектив томонининг юридик тахлили (Journal of Universal Science Research, 2023)
Биламизки, муайян бир қилмишни жиноят деб топиш учун, ўша килмишда, албатта, жиноят таркибий элементлари: жиноят обьекти, обьектив томони, субьекти ва субьектив томони мавжуд бўлиши лозим. Шу таркибий элементларининг энг муҳимларидан бири жиноят обьекти ҳисобланади.