АСТРОНОМИЯ ФАНИ БЎЙИЧА ЯРАТИЛГАН ДАСТУРИЙ ПЕДАГОГИК ВОСИТАЛАР (Journal of Universal Science Research, 2023)
Астрономия бўйича мавжуд дастурий-педагогик воситалар таҳлилига асосланиб, замонавий мультимедиа электрон ўқув қўлланмаси яратилмаган деган хулосага келиш мумкин.