Elektrolit eritmalarining elektr o’tkazuvchanligini innovatsion usullar yordamida aniqlash. (Journal of Universal Science Research, 2023)
Ushbu maqolada elektrolit eritmalarining elektr o’tkazuvchanligi haqida soʻz yuritilgan. Termodinamikaning yutuqlaridan foydalangan holda kimyoviy tajribalar o'tkazmasdan turib kimyoviy muvozanatlarni hisoblash mumkinligini ko'rsatilgan.