SURXONDARYO VILOYATIDA RO‘YXATGA OLINGAN KICHIK BIZNES SUB’YEKTLARI SONINING ( DEHQON VA FERMER XO‘JALIKLARISIZ) TAVSIFIY STATISTIKASI. (Journal of Universal Science Research, 2025)
Ushbu maqolada Surxandaryo viloyatidagi ro‘yxatga olingan kichik biznes sub’yektlarining tavsifiy statistikasi tahlil qilinadi. Tadqiqot Davlat statistika qo‘mitasi ma’lumotlari asosida  kichik biznes sub’yektlari sonining yillar kesimidagi o‘zgarishlari, o‘rtacha qiymatlar, eng yuqori qiymati va eng pastki ko‘rsatkichlar, yillik o‘sish sur’atlari va umumiy dinamikasi o‘rganiladi.