MEDIАTSIYА: MAZMUNI VА UNING RIVOJLANISH TARIXI (Journal of Universal Science Research, 2025)
Maqolada mediatsiya tushunchasi, mazmuni va uning vujudga kelish hamda rivojlanish tarixi xorij va mahalliy olimlar fikrlari asosida yoritib berilgan.