СУТ БЕЗИ САРАТОНИ БИЛАН МАСОФАВИЙ ГАММА НУР ТЕРАПИЯ ҚАБУЛ ҚИЛГАН БЕМОРЛАРДА КОЛОНИЯ СТИМУЛЛОВЧИ ОМИЛЛАРНИНГ АҲАМИЯТИ (Journal of Universal Science Research, 2025)
Сут бези саратони ташхиси билан масофавий гамма нур терапия қабул килган, қон клиник тахлилида ўзгариш кузатилган беморларда Г-КСФ (Филграстим) нинг афзаллигини ўрганиш.