SKRINING JARAYONIDA RENGENONEGATIV O‘SMALARDA UTT AHAMIYATI (Journal of Universal Science Research, 2025)
Sut bezi saratoni  (SBS)  erta tashxislashda rentgenmammografiya  asosiy ahamiyatga ega. Ba’zi hollarda sut bezi saratonini rentgenmmaografiya usuli aniqlay olmaydi yoki ko’rinmaydi, bunda   UTT usuli qollanishi kerak.