BOLALAR STOMATOLLOGIYASIDA ANESTEZIYA (Journal of Universal Science Research, 2025)
Ko'pgina hollarda galogenli preparatlar yordamida ingalatsion anesteziya, mahalliy yoki tomir ichi anesteziyasi bilan birgalikda qo'llaniladi.  tomatologiya amaliyotida ingalatsion anesteziya sifatida inert gaz-ksenondan foydalanish istiqbolli.  Biroq, uni bolalarda qo'llash bo'yicha ma'lumotlar cheklangan.