JAMIYATDA SALOMATLIK ME’YORLARINI SHAKLLANTIRISH OMILLARI (Journal of Universal Science Research, 2025)
Mazkur maqolada jamiyatda salomatlik madaniyatining jamiyatdagi shakllanishi, ularning salomatlik me’yorlarini belgilashdagi roli ijtimoiy-falsafiy va sotsiologik nuqtai nazardan tahlil qilinadi. Shuningdek, maqolada salomatlik madaniyatini shakllantirishda ijtimoiy ong, tibbiy ta’lim va axborot siyosatining muhimligini ko‘rsatadi.