ВИРТУАЛ ЖАМИЯТ ВА УНИНГ ИЖТИМОИЙ-НАЗАРИЙ ОМИЛЛАРИ (Journal of Universal Science Research, 2025)
Ушбу мақола виртуаллик тушунчасининг маъноси ёритилган. Ахборотлашган жамиятда виртуал образлар ва виртуал реаллик таъсири тўғрисида илмий маълумот берилган. Ижтимоий ҳаётни бугунги кўринишлари яъни виртуаллашган жамият, виртуал реалликлар, виртуал образлар уларнинг бугунги кун ижтимоий жараёнларга таъсири масаласи кенг баён этилган. Мақолада виртуаллик ва реал ҳаёт уйғунлиги соғлом ижтимоий муҳитни яратишининг концепцияси фалсафий таҳлил қилинган.