ZAMONAVIY TA’LIM JARAYONIDA PEDAGOG SHAXSINING O‘RNI VA ROLI (Journal of Universal Science Research, 2025)
Ushbu maqolada ta’lim va tarbiyada har bir pedagogning roli va vazifalari, burchi va majburiyatlari oʻrganiladi. “Pedagog maqomi to‘g‘risi”dagi qabul qilingan Qonun va ta’lim sohasiga oid qaror va farmonlarda belgilangan pedagog kadrlar zimmasiga yuklatilgan vazifalar va pedagoglarning huquqlari koʻrib chiqiladi