18-20 ЁШЛИ БОКСЧИ ҚИЗЛАРНИНГ МАХСУС ЖИСМОНИЙ ТАЙЁРГАРЛИГИНИ АНИҚЛАШ (Journal of Universal Science Research, 2025)
Ушбу мақолада Ўзбекистон бокс терма жамоасида шуғуланиб келаётган 18-20 ёшли боксчи қизларнинг махсус жисмоний тайёргарлик, жисмоний сифатлар, куч, тезкорлик, чаққонлик, эгилувчанлик, чидамлилик, кўрсаткичларини аниқланган