MUSTAQIL DUNYOQARASHGA EGA BO‘LISH BOSQICHLARI (Journal of Universal Science Research, 2025)
Ushbu maqolada oliy ta’lim o‘quv jarayonida talabalar mustaqil dunyoqarashini kengaytirishda amaliyotga yo‘naltirilgan ta’limning zamonaviy pedagogik jihatlari va asoslari yoritilgan. Shuningdek amaliyotga yo‘naltirilgan ta’limda xorijiy va hududiy o‘lchamlarni hisobga olish lozimligi keltirilgan.