JADIDCHILIKNING QORAQALPOG‘ISTONDA TARQALISHI VA UNING MA’NAVIY MANBALARI (Journal of Universal Science Research, 2025)
Ushbu maqolada Qoraqalpog‘istonda jadidchilik namoyandalari ularning adabiyot, teatr, ma’rifat sohalaridagi faoliyatlari orqali xalq orasida jaholatga, savodsizlikka qarshi kurash olib borganligi ko‘rsatilgan.