TRANSFORMATSIYA SHAROITIDA O'ZBEKISTONDA QURILISH MATERIALLARI SANOATI KORXONALARINING RAQOBATBARDOSHLIGINI TA’MINLASH ISTIQBOLLARI (Journal of Universal Science Research, 2025)
Ushbu maqolada iqtisodiy islohotlar va transformatsiya sharoitidaO’zbekistonda qurilish materiallari sanoati korxonalarining raqobatbardoshligini oshirishmasalalari ko’rib chiqilgan. Raqobatbardoshlik tushunchasi, uni baholash mezonlarihamda ichki va tashqi bozorlarda ustunlikni ta’minlash yo’llari tahlil etilgan