NOAN’ANAVIY TABOBATGA QO’LLANILADIGAN DAVOLASH USULLARI (Journal of Universal Science Research, 2025)
Mazkur maqolada noan’anaviy tabobat tushunchasi, uning kelib chiqishi, asosiy usullari, hozirgi kundagi amaliyoti va salomatlikni tiklashdagi o‘rni haqida ma’lumot berilgan. Har bir davolash yo‘li alohida ko‘rib chiqilib, ularning samaradorligi va ehtiyot choralariga ham e’tibor qaratilgan.