QISHLOQ XO‘JALIGI KORXONALARIDA BUXGALTERIYA HISOBI TIZIMINI TAKOMILLASHTIRISH YO‘LLARI (Journal of Universal Science Research, 2025)
Maqolada qishloq xo‘jaligi korxonalarida buxgalteriya hisobi tizimini takomillashtirish zaruriyati, mavjud muammolar va ularni bartaraf etish yo‘llari yoritilgan.