RAQAMLI TEXNOLOGIYANING HAYOTIMIZDAGI O‘RNI (Journal of Universal Science Research, 2025)
Ushbu maqolada raqamli texnologiyalarning iqtisodiy o‘sishga ta’siri, mahsulot va xizmatlar sifatini oshirishi, ortiqcha xarajatlarni kamaytirishi va korrupsiyaga qarshi kurashdagi roli yoritilgan. Xizmat ko‘rsatish sohasida axborot texnologiyalari kundalik vazifalarni soddalashtirishi orqali samaradorlikni oshiradi