O‘ZBEKISTON IQTISODIYOTINI EKOLOGIK BARQAROR RIVOJLANTIRISHDA YASHIL TEXNOLOGIYALARNING ROLI (Journal of Universal Science Research, 2025)
Mazkur maqola O‘zbekiston Respublikasining iqtisodiy rivojlanish strategiyasida ekologik barqarorlik tamoyillarini ta’minlashda yashil texnologiyalarning tutgan o‘rni va ahamiyatini tahlil qilishga qaratilgan. Unda zamonaviy ekologik muammolar fonida yashil texnologiyalar orqali iqtisodiyotni transformatsiya qilishning imkoniyatlari, sohaning dolzarb muammolari va ularni bartaraf etish yo‘llari atroflicha yoritilgan