REGRESS MAJBURIYATLAR VA REGRESS TALAB (Journal of Universal Science Research, 2025)
Regress majburiyatlar nima va fuqarolik huquqida bu qanday ishlaydi, burgungi kunda regress majburriyatlar dolzard mavzu bo‘lib, zamonaviy tashkilotlar, sug‘urta kompaniyalari ham bundan samarali foydalanishadi.