ZAMONAVIY PSIXOLOGIYADA NEYROGRAFIKANI ROLI (Journal of Universal Science Research, 2025)
ushbu maqola neyrografika nima ekanligi, inson ruhiyatiga qanday yordam berishi va bundan tashqari qanday mavzularda aynan shu neyrografikani qo‘llash mumkinligi haqida bayon etilgan.