БАЧАДОН БЎЙНИ САРАТОНИ БИЛАН МАСОФАВИЙ ГАММА НУР ТЕРАПИЯ ҚАБУЛ ҚИЛГАН БЕМОРЛАРДА ЦИСПЛАТИННИНГ АҲАМИЯТИНИ БАХОЛАШ (Journal of Universal Science Research, 2025)
бачадон бўйни саратони ташхиси билан масофавий гамма нур терапия қабул килган беморларда радиомодификатор цисплатиннинг аҳамиятини ўрганиш.  Материал ва усуллар: тадқиқот объекти сифатида РИОваРИАТМ Сурхондарё филиали радиология бўлимида стационар шароитда 2024 йил июнь-декабрь ойлари давомида “Терабальт 80” аппаратида бачадон бўйни саратони ташхиси билан масофавий гамма нур терапия қабул қилган беморларнинг 23 таси ретроспектив ўрганилди.