KICHIK BIZNES VA XUSUSIY TADBIRKORLIKNI RIVOJLANTIRISHDA MEHNAT MUNOSABATLARINI TAKOMILLASHTIRISH (Journal of Universal Science Research, 2025)
ichik biznes va xususiy tadbirkorlik iqtisodiy rivojlanishning muhim  omillaridan biri hisoblanadi. Ushbu maqolada mehnat munosabatlarini takomillashtirish orqali kichik biznes subyektlarining faoliyatini yanada rivojlantirish imkoniyatlari tahlilqilingan. Mehnat munosabatlarining huquqiy asoslari, zamonaviy tendensiyalar va amaliy muammolar ko‘rib chiqilgan. Natijalar kichik biznesda samarali mehnat tizimi yaratish bo‘yicha takliflar bilan yakunlangan.