SUN’IY INTELEKT YORDAMIDA BEMORLARNI TASHXISLASH VA DORILARNI ISHLAB CHIQARISH TEXNOLOGIYALARI (Journal of Universal Science Research, 2025)
Butun dunyo bo‘ylab, sun'iy intellekt (SI) diagnostika aniqligini oshirish, davolash natijalarini yaxshilash, operatsion xarajatlarni kamaytirish va sog‘liqni saqlash xizmatlaridan foydalanish imkoniyatini oshirish orqali sog‘liqni saqlash sohasini jadal o‘zgartirmoqda.