ЗНАЧЕНИЕ БОБОВЫХ КУЛЬТУР ДЛЯ СЕЛЬСКОГО ХОЗЯЙСТВА (Journal of Universal Science Research, 2025)
Ushbu maqolada sug’oriladigan o’tloqli allyuvial tuproqlari sharoitida takroriy ekin sifatida  mosh   yetishtirishning o’ziga xos xususiyatlari, tuproq unumdorligini oshirirsh va oziq-ovqat havfsizligini ta`minlash haqida bayon qilingan.