TURLI MAMLAKATLARDA MEDICAGO SATIVA ZARARKUNANDALARIGA QARSHI KURASH CHORALARI (Journal of Universal Science Research, 2025)
Ushbu maqolada Medicago sativa o’simligining umumiy zararkunandalari hamda ularga qarshi kurash choralarining turli mamlakatlardagi kurash choralari haqida ma’lumotlar berib o’tilgan.