МАККАЖЎХОРИНИНГ ЎРТА-КЕЧПИШАР ЎЗБЕКИСТОН 601 ЕСВ ДУРАГАЙИ ДОН ҲОСИЛИГА МИНЕРАЛ ЎҒИТ МЕЪЁРЛАРИНИНГ ТАЪСИРИ (Journal of Universal Science Research, 2025)
Мақолада Хоразм вилоятининг суғориладиган ўтлоқи аллювиал тупроқлари шароитида бажарилган дала тажрибасида асосий экинда етиштирилган Ўзбекистон 601 ЕСВ дурагайи дон ҳосилига минерал ўғит меъёрларининг таъсири бўйича маълумотлар келтирилган.