SUDON O’TI “CHIMBAYSKAYA 8” NAVINING URUG’LARINI UNUVCHANLIGIGA EKISH SXEMASI VA BIOSTIMULYATORLAR ME’YORINING TA’SIRI (Journal of Universal Science Research, 2025)
Ushbu maqolada sudon o’tining chinbayskaya-8 navining qo’shimcha poyalar hosil qilishiga  Geogumat biostimulyatorining gektariga  1.2 l me’yorida qo’llash boshqa me’yorlaga nisbatan ijobiy natija berganligi olib borilgan tajribada isbotlandi. Etolon qilib olingan  Fertilayf biostimulyatorining gektaoriga 0.7 l me’yorida qo’llash tajribalarda ijobiy natija bergan.