BUG‘DOYNING KO‘CHAT QALINLIGI VA UMUMIY TUPLASHIGA EKISH MUDDATI VA ME’YORINING TA’SIRI. (Journal of Universal Science Research, 2025)
Maqolada Xorazm viloyati sharoitida O‘zbekistonda qadimdan yetishtirib kelingan mahalliy bug‘doy nav namunalarining ko‘chat qalinligi va tuplashiga ekish muddati va me’yorining ta’sirini o‘rganish borasida olib borilayotgan ilmiy izlanishlar natijalari keltirilgan.