KUNGABOQAR O’SIMLIKLARINING POYA BALANDLIGINI O’SISHI DINAMIKASI. (Journal of Universal Science Research, 2025)
Maqolada Xorazm viloyati sharoitida kungaboqarning  NS OLIVA F1va KK-60 navlarining poya balandligini o’sishi dinamikasini o’rganish borasida olib borilayotgan ilmiy izlanishlar natijalari keltirilgan.