DANAKLI MEVALARDA ZAMBURUG‘ KASALLIKLARINI UCHRASHI (Journal of Universal Science Research, 2025)
Ushbu maqolada Xorazm viloyati sharoitida danakli mevalarda uchraydigan zamburug‘ kasalliklari va shaftoli daraxtining fenologik fazalari o‘rganilgan.