TAKRORIY KO‘CHAT USULIDA EKILGAN SHOLI NAVLARINING O‘SUV DAVRI (Journal of Universal Science Research, 2025)
Sholi o’simligini hosildorligini oshirishda, “Iskandar” va “Guliston” navlari tanlab, takroriy sholi navlari ko‘chat usulida ekish, dala tajribalarni joylashtirish va kuzatish jarayonlarini olib borish