ASOSIY EKINDA MAKKAJO‘XORINING DON HOSILDORIGIGA TUP QALINLIKLARINI TA’SIRI. (Journal of Universal Science Research, 2025)
Makkajo‘xorining don hosildorligi, Xorazm vohasi sharoitida makkajo‘xorini tup qalinligini aniqlash, makkajo‘xorini asosiy ekin sifatida ekish, don mahsuldorligini o‘rganish.