XORAZM MILLIY TABIAT BOG‘I HUDUDLARIDAGI FLORA VA FAUNASIDAGI O’ZGARISHLAR (Journal of Universal Science Research, 2025)
Xorazm milliy tabiat bog‘i flora va faunasida olib borilayotgan ilmiy ishlar, o’zgarishlar to’g’risida  ma’lumotlar berilgan.