XORAZM VILOYATI ALLYUVIAL TUPROQLARI SHAROITIDA COLLEMBOLA (PODURA MINUTA) NING BIOEKOLOGIK XUSUSIYATLARI. (Journal of Universal Science Research, 2025)
Xorazm viloyati allyuvial tuiproqlari sharoitida g’oza agrosenozida Podura minutaning turli xil mexanik tarkibli tuproqlarda uchrashi, bioxilma-xillikka ta’siri hamda bioekologik xususiyatlari to’g’risida ma’lumotlar keltirilgan.