ARTISHOK CYNARA SCOLMYMUS L. O‘SIMLIGINING SISTEMATIKASI VA MORFOLOGIYASI (Journal of Universal Science Research, 2025)
Ushbu tezisda Artioshok o‘simligining sistematikasi va uning morfologiyasi ya’ni barglari, guli, urugʻi, mevasining tuzilishi va kimyoviy tarkibi haqida ma’lumotlar berib o‘tilgan.