XORAZM VILOYATI ALLYUVIAL TUPROQLARI SHAROITIDA PYRRHOCORIS APTERUS L. NING BIOEKOLOGIK XUSUSIYATLARI. (Journal of Universal Science Research, 2025)
Xorazm viloyati allyuvial tuiproqlari sharoitida Pyrrhocoris apterus L. ning  tanasining uzunligi, erkagi va urg’ochilarining asosiy farqlari, qanday tuproqlarda uchrashi, bioxilma-xillika ta’siri hamda bioekologik xususiyatlari to’g’risida ma’lumotlar keltirilgan.