TIKANDARAXT (GLEDITSCHIA TRIASANTHOS L.) DARAXTINING KURTAKLANISHINI FENOLOGIK O`RGANISH (Journal of Universal Science Research, 2025)
Gleditschia triacanthos L. (Tikandaraxt) daraxtining biologik va ekologik xususiyatlari, o‘sish sharoitlari hamda fenologik rivojlanish jarayonlari haqida ma’lumot berildi.