SANOAT KORXONALARINING O`SIMLIK VA HAYVONOT DUNYOSIGA TA`SIRINI O`RGANISH VA ULARNI MUHOFAZA QILISHNING ISTIQBOLLI YECHIMLARINI ISHLAB CHIQISH. (Journal of Universal Science Research, 2025)
Sanoat va ishlab chiqarish korxonalar faoliyatini boshqarish, ularda sodir bo`ladigan texnogen hodisalar va ulardan ajraladigan zaharli gazlarning o`simliklar qoplami va hayvonot dunyosiga ta`sirini o`rganish va ularni himoya qilishning istiqbolli yechimlarini ishlab chiqishdan iborat.