ATMOSFERANI IFLOSLANTIRUVCHI MODDALAR VA ULARNING TURLARI (Journal of Universal Science Research, 2025)
Ushbu maqolada hozirgi kunda insoniyatni tashvishga solayotgan muamolardan biri atmosferani ifloslantiruvchi moddalar va ularning turlari haqida ma’lumot keltirilgan.