AXBOROT TA’LIM MUHITIDA XORIJIY TILLARNI O‘RGANISHNING IJTIMOIY ZARURATI (Journal of Universal Science Research, 2025)
Ushbu maqola umumiy o‘rta ta’lim maktablarining yuqori sinf o‘quvchilariga ingliz tilini o‘qitishda zamonaviy yondashuvlar va ularning metodik aspektlari haqida qisqacha bayon qiladi. Ingliz tilini zamonaviy yondashuvlar asosida o‘qitish bugungi kun ta’lim dasturining zalvorli qismiga aylanib ulgurdi. Buning yutuqli tomoni esa ta’lim beruvchining ham, ta’lim oluvchining ham qisqa muddatda natijali bilim egallashidir. Shu bois, ushbu maqolada samara beradigan yondashuvlarga va ularning metodik aspektlariga alohida e’tibor qaratilgan.