O‘zbekiston ta’lim tizimidagi innovatsiyalar (Journal of Universal Science Research, 2025)
Ushbu maqolada yangilanayotgan O‘zbekistonda ta’limning ahamiyati va undagi o‘zgarishlar, shuningdek ta’lim tizimidagi islohotlar haqida so‘z yuritiladi.